Salgspris: Solgt!
Boligareal: 28 m2 Grundareal: 360 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Rødegårdsløkken
Haveafgift: kr. 2.508

Denne kolonihave er desværre solgt.

Idyllisk og velholdt kolonihave i Odense C

Jeg sælger min kolonihave i Rødegårdslykken, som er en af Odenses mest attraktive kolonihaveforeninger. Huset er på 28 kvm og ligger på en grund på 360 kvm. Haven består af flere bede og en lækker græsplæne. I haven kan bl.a. findes æbletræer, pæretræ, kirsebærtræ, blommetræ, sommerfuglebusk, solbærbuske, ribsbusk, bonderoser, almindelige roser, lavendler m.v.. Der er bede, som endnu ikke er dyrket og kunne være oplagt til kartofler og andre grøntsager.
I huset er der køkken med rindende vand. Køkkenet er udstyret med alt hvad man skal bruge. Der er ligeledes i huset stort spisebord med 8 stole, et skrivebord og to kontorstole, sovesofa, kommode, vitrine skab og helt ny gasovn. På bagsiden af huset er et skur, hvor alt haveredskaber og græsklipper er opbevaret. 
Det koster 2.508 kr. om året i leje til haveforeingen. Ikke langt fra haven findes fællestoilettet, som kan bruges af havens medlemmer. 
Haven lægger i et roligt område tæt på både Fakta og Brugsen.

Prisen for dette er 70.000 + inventar for 5.000 kr. 
Kom og se haven, hvis du tænker det kunne være noget for dig/jer <span title="smile-humørikon" style="line-height: 0; vertical-align: middle; margin: 0px 1px; font-family: inherit;"><img height="16" role="presentation" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png" alt="" style="border: 0px; vertical-align: -3px;"><span aria-hidden="true" style="display: inline; font-size: 0px; width: 0px; font-family: inherit;">:)
Spørg for billeder

Odense
Østerbæksvej