Salgspris: Solgt!
Boligareal: 46 m2 Grundareal: 450 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Nej
Navn:
Haveafgift: kr.

Denne kolonihave er desværre solgt.

12 km fra København C
Charmerende kolonihave, som du kan benytte hele året, kun 12 km fra Københavns Rådhusplads!
  • Ingen bopælspligt
  • Kloakeret samt vand og strøm hele året
  • Varmepumpe
  • IKKE medlem af kolonihaveforbundet
  • Andelshaveforening; du ejer huset og har andel i grunden
  • Tæt på S-tog (Skovlunde og Herlev), bus og indkøbsmuligheder
  • Ejby Mose med dejlig natur i baghaven
  • Ejerudgifter: 948 kr./måned inkl. vand

Dejlig kolonihave i den velfungerende og attraktive forening Hanevadsholm udbydes nu til salg med hurtig overdragelse, så du kan nå at nyde sommeren som kolonist.

På den 450 m2store grund finder du en dejlig stor forhave med stor græsplæne og en mindre terrasse hvor morgenkaffen kan nydes sammen med solopgangen. I baghaven finder du en havedam (som pt. er tømt for vand) og en mere privat stemning på den overdækkede terrasse, som ligger op til hygge og mange gode grillaftner med familie og venner. Derudover kan man i haven nyde alverdens flotte blomster og bærbuske (bl.a. hindbær, solbær, ribs, jordbær og stikkelsbær).


Huset

Selve huset er lidt under 50 m2stort og består både af en lys stue, stort værelse med mulighed for opdeling, nyt køkken, stor entré samt flot, hvidt badeværelse med separat brus.

Med huset følger masser af charme og små finurligheder og skævheder, som man kender det fra de gode huse fra 60’erne, hvor huset også er fra. Huset er igennem de sidste par år blevet moderniseret indvendigt, hvorfor mange elementer blandt andet i køkken og badeværelse fremstår som nyt.  Huset er blevet moderniseret efter husets egne linjer og sjæl, som giver et godt harmonisk og charmerende udtryk, som er en blanding af en rigtig kolonihavestemning med et moderne twist, hvor der ikke mangler noget.

I den store, lyse stue er der god plads til både et afslappende hyggehjørne med sofa og TV samt spisebord med plads til familien. Stuens store vinduer har kig til baghaven og lukker både lyset og naturen ind, mens der fra stuen er direkte adgang til den store, overdækkede terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

I husets soveværelse har du flere muligheder for at indrette dig. Værelset er lige indrettet med en soveafdeling med plads til den store dobbeltseng samt et åbent og lyst walk-in closet, men værelset rummer mulighed for lige den indretning, der passer dine behov. Der er således gode muligheder for nemt at dele rummet op til to separate værelser eller nyde rummets størrelse som ét stort værelse.

Køkkenet, der fungerer som husets hjerte, forbinder husets andre rum og er indrettet med masser af skabs- og bordplads, foruden både nyt komfur og kølefryseskab samt ny håndvask og bordplade. Tillige er der udført ny el-arbejde i køkkenet i år.

Den store entré byder dig velkommen med masser af plads til både sko og tøj samt adgang til køkkenet og husets badeværelse. Det behageligt lyse badeværelse indeholder foruden nyere toilet nye hvide elementer med vask og masser af opbevaringsplads samt separat brus.

Til huset hører der ligeledes både et større samt et mindre redskabsskur med god plads til opbevaring af værktøj og haveredskaber, en overdækket terrasse, hvor aftensolen kan nydes, samt en overdækning ved indgangen, så fx cykler kan stå i læ.

Huset sælges med alle haveredskaber, du skal bruge for at holde haven, så du ikke behøver at investere i fx græsslåmaskine, hækkeklipper eller andre redskaber, inden du flytter ind.

Huset er vurderet af ejendomsmægler i april 2019 til 995.000 kr., og udbydes med mulighed for hurtig overdragelse.


Bud modtages ved hurtig handel.

Skovlunde
Hanevadsholm