Salgspris: kr. 1
Boligareal: 35 m2 Grundareal: 510 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Haugstedsminde H/F
Haveafgift: kr. 2.600
Email: askemil@live.dk
Telefonnummer: 20213007
Enestående naturhjørne i centrum af Odense

Dette hus og denne have er til dig som søger en usædvanlig kolonihave. Stedet er udsædvanligt på grund af dets placering, husets stil og havens natur. 

Haven ligger i et hyggeligt afsides hjørne af kolonihaveforeningen omringet af træer og buskads. Her har man sin egen lille afkrog, selvom man befinder sig midt i Odense.
Huset er luksuriøst men stadig tro mod kolonihaveånden. Det er fra 2016-2019 blevet gennemisoleret og -renoveret med blandt andet nyt køkken, egetræsgulv og brændeovn, som kan holde beboerne varme nat og dag hele året rundt. 
Huset ligger i en større, mangfoldig og naturtro have, hvor grundarbejdet er gjort, så de næste beboere selv kan skabe den have de ønsker.

Hvis beskrivelsen interesserer dig så ring, skriv eller kom forbi. Jeg vil med glæde fortælle mere, og man fornemmer stedet meget bedre når man er der. 

Bedste hilsener, Ask
_________________________________________________________________________________________________________

Hvad:
Hus:
Rum: spisestue med gæstesovepladser, funktionsdygtigt køkken, soveværelse til to og to opbevaringsrum
Installationer: elektricitet, simpel vandinstallation og brændeovn
Have:
Areal: 510 m2
Drivhus: ja, 4 m2
Opbevaringsareal: ja, 15 m2

Pris:
Vurderede pris: 161.500 kroner
Jeg ved godt at det kan slå en som mange penge, men stedet er lækkert og forbedringerne er vurderede af haveforeningen som værende rigtig gode. Salgsprisen dækker kun indkøbet af det materiale og de installationer jeg har købt til at forbedre huset. Arbejdskraften er ikke medregnet og materialet er købt med yderligere 20% rabat i forhold til vejledende salgspris. Jeg er stadig åben over for prisforslag på stedet, og i forhold til løsøren kan vi også finde ud af noget sammen.

Yderligere bebyggelse:
På denne grund må der bygges 50 m2. Det vil sige at man har mulighed for at udvide huset med 15 m2 hvis man ønsker mere plads. Der er yderligere mulighed for at opsætte en tepavillion og et legehus.

Odense
Haugstedsminde Havekoloni, gang 6, havenummer 151