Salgspris: kr. 120.000
Boligareal: 35 m2 Grundareal: 360 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn: H/F pilevænget
Haveafgift: kr. 2.500
Email: thomasyde@hotmail.dk
Telefonnummer: 22400450
Totalrenoveret og indflytningsklar - tæt på naturen
Huset er gennem renoveret i 2016, hvor alt indvendigt er udskiftet også køkkenet.  Renoveringen er udført af et velrenommeret tømrefirma for i alt 112.500 kr. kvitteringen på arbejdet haves. Herudover er de fleste vinduer og døre er udskiftet til vedligeholdelse frie i træ/alu. Huset er lyst og venligt med 3 store Velux ovenlys vinduer med integrerede gardiner.

Kolonihave huset er vurderet af Kolonihaveforbundet til i alt 197.419,11 kr. ekls. løsøre, så her er der mulighed for at gøre en god handel.

Koloniehave huset ligger i anden række ud til Bollerstien, og huset ligger godt placeret og ikke mindst ugeneret for kørsel på vejen. 
Huset rummer hele 2 værelser og et stort køkken alrum, der ud over et lille kolonial rum med nedbygget køleboks i gulvet, samt et lækkert toilet med campingtoilet.

Haven fremstår med opvoksede træer , stor græsplæne, bålsted, redskabsskur og overdækket areal til opbevaring af fx. Cykler og plæneklipper. 

Den store terrasse er vestvendt, med masser af sol hele eftermiddagen og fuldt aftensol. Herudover over er der også en mindre terrasse med sol morgen og middag.

Inventar kan følge med, mod mer pris
Horsens
H/F Pilevænget 60