Salgspris: Solgt!
Boligareal: 54 m2 Grundareal: 350 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Jørgen Berthelsens Minde
Haveafgift: kr. 3.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

Moderne kolonihavehus i Aalborg Øst
Gå foråret i møde med dette lækre og vedligeholdelsesfrie kolonihavehus i Jørgen Berthelsens Minde 130, 9220 Aalborg Øst. Her overraskes du af stilheden det øjeblik du slukker bilens motor og åbner bildøren til solsortens sang.
Huset minder faktisk om et moderne sommerhus: Indeholder rummelig entre, stor lys stue med åben til kip og store terrassedøre, stor hems med to vinduer, lækkert køkken med keramiske kogeplader, opvaskemaskine fra 2018, microovn, desuden stort badeværelse med brus, soveværelse med stort klædeskab. TV med DR-kanaler. Varmepumpe fra 2017. Huset skal aldrig males, da facaden er fiberbrædder. Der er selvfølgelig strøm og varmt vand. Huset er fra ca. 2005 og er godt isoleret. Der kan nemt etableres internet.
Selve haven er nem at passe, da meget en belagt med herregårdssten, og der er et stort bed med rododendron, der er meget flotte i maj. Hækken klippes to gange om året. To udendørs vandhaner. Lille skur med haveredskaber. Dejlige naboer!
Huset sælges møbleret - dog ikke med malerierne og et enkelt skab.

Der åbnes for vandet sidst i marts og lukkes sidst i oktober. Havelejen er på to gange 1500 kr. El betales separat. Forsikringen er betalt for resten af 2019. Køber skal have bopæl i Aalborg Kommune. 

Huset er april 2019 vurderet til 271.000 kr. - sælges for 195.000 kr.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende kig på 61716065 - eller book en prøveovernatning!
Aalborg
Jørgen Berthelsens Minde 130