Salgspris: kr. 90.800
Boligareal: 26 m2 Grundareal: 360 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Svendstrupengen haveforening
Haveafgift: kr. 2.000
Email: anse_mig5@hotmail.com
Telefonnummer: 21398949
Dejlig Kolonihave tæt ved åen i naturskønne Odense S til salg
Kolonihave, 26,4 m2 bolig, 360 m2 grund, Svenstrupengen haveforening, Odense S. 
Årlig haveafgift kr. 2000. 

Haven ligger 200 meter fra Rema 1000 og busstoppested.

En fantastik skøn og hyggelig kolonihave med hus på 26 kvm og delvis overdækket sydvendt terrasse mod have uden indsyn fra vejen. Haven ligger på en af de bedste grunde i haveforeningen, direkte ud til skov og tæt ved Odense å, og kan nydes som brugshave, men også til afslapning, hygge, sjov og leg på græsplænen og omkring bålpladsen.

I haven er der ud over pyntebede og græsplæne, et 5 m2 drivhus med gammel og godt ydende vinstok, samt et godt æbletræ og flere nye højbede (anlagt i foråret 2018). Diverse haveudstyr og redskaber følger med, så man kan umiddelbart kaste sig ud i både afslapning og arbejde i haven.

Huset er opdelt i entre/værksted, badeværelse og opholdsrum. I badeværelset er der en håndvask og mulighed for tilslutning af bruser og toilet. I entreen findes en kølekælder med god plads til opbevaring af mad- og drikkevarer.
Opholdsrummet har et særdeles velfungerende køkken med gasovn/komfur og vask, og er desuden indrettet med bl.a. spisebord, stole, reoler og diverse opbevaringsrum, samt en sovesofa, der kan slås ud til 3 sovepladser.

Der er tilsluttet vand til flere vandudtag i haven og huset, og gasvandvarmer til vandudtaget i både køkken og badeværelse. Huset har et lille solpanel på taget, som leverer strøm til et batteri, hvorfra der er ført ledninger og indlagt stik til udtag af 12 V til bl.a. lys, radio og køleskab. Et regulerbart solcelleventilationsanlæg holder huset tørt om vinteren, og varmer det op om sommeren.

Kom og kig på have og hus, -så kan du også se hvilket møbler, udstyr, værktøj og redskaber, der følger med i handlen!!

Vurderingspris: 90.800 kr., men kom med en seriøst bud så kan vi snakke om det.

Odense
Svendstrupengen H/F