Salgspris: kr. 48.000
Boligareal: 32 m2 Grundareal: 500 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 1.200
Email: C9797C@yandex.com
Telefonnummer: 71600223
Kolonihave hus i Næstved
(Før 60.000 kr nu kun 48.000kr )!
(Julepris)! Vi sælger vores kolonihave hus på lidt over 30 kvm i Næstved Skovhøjen for 48.000 kr.
Du behøver ikke at bo i Næstved for at eje det da alle kan eje en kolonihave herude lige meget hvilken by du er fra i Danmark. :)
Der er ingen udgifter udover afgiften på at have en kolonihave som ligger på lidt over 1000 kr hver halve år. hvilket er rimelige billigt hvis man gerne vil have et fritids hus med masser af muligheder. Det halve års gebyr er allerede betalt for iår så der skal ikke betale en eneste krone indtil næste år på et tidspunkt.
stue og et rum med køkken og kæmpe græs have. Gruden er en af de største i foreningen.
Der er desuden også en fin bag terrasse og redskabskur.
Huset er fuldt møbleret med masser af ting og seng & udstyr og alt medfølger ved køb såsom redskabs/have ting/ osv.
Der er allerede et rigtig fint æble træ og pære træ på grunden.
Det er en rigtig sød og dejlig forening hvor skoven er på den ene siden og indkøbs muligheder er på den anden. :) Den er tæt på skov og alting men samtidige kan man gå et par 500 meter og så kan man handle ind i Lidl, Rema 1000, Burgerking, og så er der også bowlings center og mange andre forskellige butikker.
Huset består af 1 Stor stue / 1 rum med Køkkenet/spisested/ -
Stuen er meget moderne med rigtig fint gulv og så er den huset hævet så man om morgenen kan få en rigtig god udsigt med de dejlige stor vinduer som er ved siden.
Der er også egen parkerings plads og vand næsten lige udenfor huset.
Ovn/ og brændefyr er der også i køkkenet så man kan sagtens holde varmen hvis man har lyst om vinteren hvis man nu gerne vil komme der engang imellem.
Vi har også fået sat solcelle anlæg op i sommers så strøm er der også.
Lige nu er der en bag terrasse men i sommers begyndte vi at lave en helt ny front terrasse som dog ikke er helt færdiggjort endnu da der ikke er sat alle fliser på. (Hvis det ønskes færdig inden køb kan vi godt finde ud af noget hvis der betales mer) ellers kunne det jo blive et fint sommer projekt for jer selv :)
Der er også sat et camping toilet op. Så man ikke behøver at gå på vores fælles toilet hele hvis man nu skal tisse. :) (Selvom foreningens fælles arealer ikke så ligger så langt derfra alligevel men altid rart at have et toilet på ens egen grund)
Under 1 time kørsel fra København,og ca 15min fra Karrebæksminde strand & 15 mins fra bonbonland forlystelsespark & 5 min kørsels fra Næstved Storcenter.
Prisen er nu 48.000 kr og sælges gerne hurtigst muligt så det er først til mølle :)
Med venlig hilsen Peter & Camilla
Næstved
Skovhøjen