Salgspris: kr. 385.000
Boligareal: 52 m2 Grundareal: 400 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Ellebæk H/F
Haveafgift: kr. 6.200
Email: Jmalm@hotmail.dk
Telefonnummer: 21343370
Flot og hyggelig kolonihave med stor have, tæt på land og det centrale holstebro
Her er en flot kolonihave, hvor man kommer tæt på Vestjyllands "hovedstad" Holstebro og tæt på landet i smørhullet mellem Holstebro, Struer og Lemvig. Huset er rigtig godt vedligeholdt og den store overdækket terrasse skaber rammerne for en dejlig sommeraften.

Kolonihaven er beliggende på Mozartsvej i udkanten af Holstebro, man er under 250 meter fra grønne enge og marker, hvor der er rig mulighed for skønne naturlige oplevelser, gåture og frisk luft. Der er 5 minutters kørsel til centrum af Holstebro, hvor mulighederne er gode for indkøb, restauranter mv., der går stier igennem villaområdet Ellebæk, som fører en helt ind til midten af Holstebro.

Huset er indrettet med indgang til hovedrummet, et super lækkert køkken al-rum, med et flot trælaminat gulv. Det er et stort åbent rum med skønt lysindfald fra vest, rummet indeholder husets køkken, alrum med spiseplads og TV-stue. Køkkenet er flot, og har et enkelt udtryk med hvide fronter og brede greb på skuffeelementer og skabe - hertil en flot mørkegrå laminat bordplade.

Fra køkkenet er der udgang til den lækre overdækket terrasse, som har god vind afskærmning rundt, uden at lukke helt af for den friske luft og udendørsfornemmelsen. Fra vinduerne i al-rummet og tv-stuen har man udsigt ud over den enkle have. Huset byder på et flot badeværelse, hvor trælaminats gulvet er videreført ind. Vasken har underskabe, samt praktiske skuffer i højre side, dertil er der et stort klædeskab med brede hylder, en bøjlestand og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Brusenichen er opført i flotte mørke klinker, som står flot frem i kontrast til de hvide vægge.

Huset har fået installeret en helt ny varmepumpe som er installeret i foråret 2018, som kan varme huset op på 15 minutters tid.

Haven er ganske simpel med et stort græsdække og ligusterhæk rundt om grunden, i det sydvestlige hjørne er der blevet lavet en hyggelig bålplads. I det nordvestlige hjørne af haven er der 4 højbede som har fungeret som en køkkenhave. Langs terrassens højeste vind afskærmning er der blevet lavet et brændeskur samt et lille redskabsskur til de mest gængse haveredskaber.

Alt i alt, et virkelig smukt kolonihavehus, som kommer til at skabe rammerne for rigtig mange smukke minder for den kommende køber.

Kontakt os, hvis du ønsker at se nærmere på vores flotte kolonihave.

Mvh
Nina & Jesper
Tlf. 30 11 67 82 / 21 34 33 70
Holstebro
Haveforeningen Ellebæk 103