Salgspris: Solgt!
Boligareal: 44 m2 Grundareal: 350 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 3

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Møllehaverne
Haveafgift: kr. 5.600

Denne kolonihave er desværre solgt.

Lækkert hus - med luksusdetaljer

Huset er gennemrenoveret og isoleret. Hvis du søger et hus der er indflytningsklar og hvor der er kræset om detaljerne er det her du skal læse videre.

Ligger i Brederød og IKKE i Jyllinge..... 

Haven er anlagt over flere år, med de skønneste løg, stauder og roser. Der er hele året skønne farver og blomster overalt. Der meget lidt vedligeholdelse i bedene, der klarer sig selv. På grunden er der et stort drivhus der om sommeren bruges til grøntsager - og om vinteren som et hyggeligt orangeri. Der er 5 højbede i baghaven til kartofler, løg med mere. Der er lagt ærtesten rundt om næsten hele huset. 


Selve huset er i en meget god stand - med sprit nyt tag mod øst. Loft er isoleret med 30-35 cm rockwool - og huset er nymalet. Der er lagt vand ind til huset - og der er gravet nye vandledninger i haven - og gjort klar til at helårs-vand kan tilsluttes. Der er 2 lækre terrasser - en til morgenkaffen og en til grillhyggen om aftenen. Huset opvarmes hovedsagligt med en varmepumpe, der er installeret i 2017. Den kan indstilles til 8 grader om vinteren og holde huset frostfrit. Den er desuden koblet op på en app på telefonen, så man kan skrue op og ned for varmen - så huset kane dejligt varmt når man ankommer. Alarm med overvågning kan købes med. 


Man træder ind i huset via forhaven - og går direkte ind i et veldisponeret spisestue. Her er snildt plads til 6 spisende gæster. Herefter en dejlig opholdsstue med direkte adgang af fløjdøre ud til baghaven. Fra opholdsstuen kan man gå videre til et spritnyt køkken 2018. Her er masser af plads og køkkenet er indrettet med induktionsplader og ovn. Opvaskemaskine og køleskab er løsøre. I køkkenet er der desuden installeret vandvarmer der forsyner både køkken og bad. Der er vand nok til en lille familie. Fra køkkenet kan man forsætte ned til badeværelset. Her er der fuldisoleret til 90cm med beton. Fra køkken kan man gå til soveværelset med plads til en dobbeltseng.


Huset fremstår velholdt og sundt. Sælges udelukkende grundet køb af hus i området. Flere billeder kan mailes.

Jyllinge
Møllehavestien 39