Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 500 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 9.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

Hyggeligt kolonihave med sommerhusstemning i nordsjælland
Kolonihave, 50 m2 bolig, 500 m2 grund, Hornbækvej 125 A9 0, 3490, O.F. KVISTGÅRD, årlig haveafgift kr. 9000, el indlagt, vand indlagt, toilet, køleskab

Et super dejligt kolonihavehus med sommerhus stemning, 50 m2 bolig hvoraf halvdelen af huset er tilbygget i 2015, 500 m2 grund, Hornbækvej 125 Hus A9, 3490, Omegnens Fritidshaveforening, O.F. Kvistgård. Foreningen ligger tæt på skov og strand. Der er indlagt el og vand/varmt vand samt installeret seperationstoilet. Herudover har huset en brændeovn købt og installeret i 2014.  
Huset er løbende renoveret og over de sidste 5 år har vi bygget en 20m2 træterrasse, 12m2 overdækket terrasse, og beklædt huset indenvendigt med nye profilbrædder som kun mangler at blive malet. Loftet har fået ny isolering og huset er udstyrret med termovinduer alt sammen lavet i løbet 2018. Der kan bygges op til 50 m2 + 10 m2 udhus, hvis man har brug for mere plads.
Haveforeningen er perfekt til en børnefamilie, med legehus og stor græsplæne til boldspil og leg.
Der er stue/køkken alrum, badeværelse og 4 sovepladser i to store soveværelser. Det er tilladt at lave træk og slip, baseret på en samletank. Køkkenet er med el-komfur, køleskab med fryser, kaffemaskine og alt i køkkenudstyr. Huset kommer også med en solarventilator for at sikre godt indeklima.

I haven er der blommetræ, æbletræ, hindbær, blåbær, ribs, mandler, kirsebær, stikkelsbær, rabarber, hyben og hyldebær;)

Haveforeningen har et stort fællesområde, med legeplads, nye toiletter, bad og vaskemaskiner.

Der er gode indkøbsmuligheder med en lokal Rema 1000 

Vi har været enormt glade for vores kolonihavehus og sælger kun fordi vi flytter fra lejlighed i hus. Vi mangler at færdiggøre et par små projekter, (primært malearbejde) men har indkøbt maling til væg, loft og gulve som medfølger. Herudover medfølger ny vandvarmer, termostat og armaturer til udendørs bad, (faskine er klargjordt) men vvs arbejde udestår - vi har et tilbud på 4000kr.

Der skal betales et depositum til foreningen på ca. kr. 50.500, som tilbagebetales ved salg

Mail eller ring hvis du har yderligere spørgsmål ;)

Kvistgård
Hornbækvej 125 Kvistgård