Salgspris: Solgt!
Boligareal: 12 m2 Grundareal: 250 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 0

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Lundtoftehaverne
Haveafgift: kr. 2.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

Fin kolonihave med lille hus

NB: Bopælspligt i Lyngby Taarbæk Kommune for denne have. 


Velholdt og frodig kolonihave – en god blanding af nyttehave og "minisommerhus" – beliggende i haveforeningen Lundtoftehaverne lige ved siden af Lundtofte Kirke. 


Den tilladte bebyggelsesgrad på 12 m2 er fuldt udnyttet med et hyggeligt og solidt træhus (uisoleret, da huset er til sommerbrug) og dertil drivhus og redskabsskur. 


Huset er indrettet med hems, sovesofa, bord og stole, kommoder, vitrineskab mm. Udenfor har vi indrettet et overdækket udekøkken med et skønt, langt stålbord med vask og vandhane samt en grill. 


Drivhus på 10 m2 med overdådig vinranke og kapillærkasser til fx tomater, agurker, peberfrugter og basilikum. 


Redskabsskur med alle de nødvendige haveredskaber. 


Haven er i mange niveauer med tre små plæner og tre terrasser. Bageste plæne har nedgravet havetrampolin og en redegynge. 


Nyopførte ”selvvandende” højbede i herregårdssten med vandingstønder og siveslange sørger for rigelige afgrøder, når man ikke har tid til at vande hver dag. Ormekomposter i hjørnet sørger for næringsrig muld til bedene. 


Afgrøder fra træer, buske og ’faste’ planter omfatter: æbler, ribs, solbær, stikkelsbær, brombær, hindbær, blåbær, kræge, kirsebær, blommer, skovjordbær, rabarber og vinduer. 


Toilet findes i fælleshuset 100 meter væk. 


Haverne er tænkt som nyttehaver og dermed ikke beregnet til overnatning (men man kan jo falde om efter en dags havearbejde) ...  :)


Vandet lukkes vinteren over fra ca. 1. november.


Halvårlig haveafgift 1150 kr. inkl. vandforbrug.


Hus og have er af Kolonihaveforbundet vurderet til kr. 69.905,65 og dertil kommer løsøre for kr. 10.000 bestående af følgende: 


Havetrampolin (nedgravet), Ø 3,3 m, fugleredegynge, selvvandingstønder og siveslanger, ormekomposter, græsslåmaskine og haveredskaber, kurvestole, kapillærkasser med træskjulere, grill, haveslange på vogn, hems, kommoder, vitrineskab, sovesofa, bord og stole, service og bestik, to bord-bænke-sæt og et lille et til børn, to markedsparasoller på fod og en havebænk. 


Henvendelse:
Ditte Maria Søgaard, 61 30 18 10, dittemariasogaard@gmail.comKongens Lyngby
Lundtoftehaverne, Lundtoftevej 173