Salgspris: Solgt!
Boligareal: 18 m2 Grundareal: 514 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Ryhaven
Haveafgift: kr. 2.360

Denne kolonihave er desværre solgt.

Hyggelig hytte til salg , Prisen er ikke fast
Hyggelig og pæn kolonihave på 514 m2 sælges. På grunden findes en nymalet hytte på 18 m2, ét stort rum med mulighed for at indrette som du lyster, her har du både dejlig morgen- og eftermiddagssol, som stråler ind ad vinduer og døre, altså et dejligt lyst rum med masser af muligheder. I forlængelse af hytten findes en overdækket terasse på 7 m2 med skøn udsigt ud over grønne arealer, her har du sol hele dagen og er et oplagt sted, at sidde og nyde den hyggelige kolonihave stemning. perioden for beboelse/overnatning er fra den 1.april - 1.oktober. Haveafgiften pr. År er 2360kr.
Til hytten hører et solcelleanlæg på 1000watt samt 2 batterier, ligeledes findes der et aircondition/varmluftspumpe installeret i hytten.
I den store have er der lækre frugttræer og mindre køkkenhave, den megen plads byder på rig mulighed for at sætte dit eget præg på haven. Udover dette er der et rustikt skur på 3 m2, som hidtil har været brugt som redskabsskur. På taget af denne, er det fornævnte solcelleanlægs solpanel installeret. Dette kan uden problemer flyttes hvis man ønsker.
Fra haven har man ca 100m til fælles toilet, hvilket gør det nemt at undvære i selve hytten. Derudover er der ca 2km til nærmeste indkøb, Rema1000 og Lidl. Haveforeningen Ryhaven er beliggende i skønne Skanderborg, hvor der er rig mulighed for både natur og byliv. Der er ikke langt til motorvej og toget tager dig til Århus eller Horsens på kun et kvarter.
Denne dejlige kolonihave skal ses og opleves, så kom endelig forbi til et kig.
Kontakt mig, Kenneth, på 60518660 for spørgsmål og fremvisning.
Skanderborg
salatvej 17