Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 500 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Ålykke
Haveafgift: kr. 3.100

Denne kolonihave er desværre solgt.

Idyllisk kolonihave tæt på Aalborg centrum
Kolonihaven ligger i haveforeningen Ålykke i Kærby, tæt på centrum ca. 5 min på cykel. Her har man Mølleåen i sin baghave samt stisystemer til naturskønne områder. Det er en dejlig haveforening med rolige omgivelser, samt masser af handlemuligheder nær ved.

Genbrugspladsen ligger ca. 2 min derfra, hvilket også gør det nemt med haven. Det muligt at parkere sin bil foran haven.

Huset er renoveret i ægte kolonihavestil med søde og flotte detaljer. Der er loft til kip i halvdelen af huset, og den anden halvdel er med en hyggelig hems hvorfra man kan se solnedgang og kig ud over park og å. Endvidere er der køkken med retro gaskomfur, el ovn, samt hyggelig rummelig stue. 

Badeværelset er lavet med mosaik, hvilke også giver en rigtig hyggelig Kolo stemning.

Huset er fuldmuret og pudset. Taget er med undertag og isolering. Dræn er indlagt selvom grunden ligger højt. El både udvendig og indvendig.

Der er opført ny udestue på siden af huset med masser af glaspartier, så man kan nyde haven fra alle vinkler. Den er helt perfekt til forår og efterår, samt de våde regnvejrsdage. Der er tilhørende redskabsskur og drivhus i et. 

Haven er nem og overskuelig med masser af frugttræer, bær, blomster og krydderurter samt højbede. 

Det er en have der SKAL SES.

Pris 217.500 kr + løsøre (ca. 6000 kr)

Kontakt Martin for fremvisning på 22416639
Aalborg
Ålykke