Salgspris: kr. 1.750.000
Boligareal: 55 m2 Grundareal: 205 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Haveforeningen Dan
Haveafgift: kr. 6.000
Email: Seblochmann@gmail.com
Telefonnummer: 41293050
Dejlig kolonihave i Valby sælges
Dejlig kolonihave i Valby sælges

Kolonihaven ligger i haveforeningen Dan i Valby, med tre minutters gang til Vigerslev Allé station og et kvarter på cykel til Rådhuspladsen. 
Haveforeningen Dan er en lille, attraktiv og velfungerende forening, med et hyggelig miljø blandt beboerne, som består af både børnefamilier, unge og gamle. 

Selve kolonihavehuset byder dig velkommen med en veranda, som ligger i naturlig forbindelse med den åbne og dejlige have samt den lille fliseterasse, som er beliggende på grundens mest solrige plet.

Kolonihavehuset er opført i 2010, og er løbende forbedret og istandsat. Huset er i rigtig god stand og har netop fået ny, flot træbeklædning og er blevet grundigt isoleret. Indvendigt er væggene muret op i gasbeton og pudset.
I 2016 blev der installeret luft-til-luft varmepumpe, hvilket sammen med de velisolerede vægge gør det nemt og billigt at holde huset varmt i vinterhalvåret. Huset har ikke helårsstatus, men fordi huset har en varmepumpe og er muret op indvendigt og er godt isoleret, kan man sagtens opholde sig hele året.
Huset er 55 kvadratmeter, mens grunden er 205 kvadratmeter.

Fra verandaen træder man direkte ind i en stor og rummelig stue med højt til loftet og et flot lysindfald fra to store nyinstallerede tagvinduer fra Velux. 
Der er mange gode indretningsmuligheder i rummet, som blandt andet indeolder et hyggeligt område foran gaspejsen.
I rummets anden side er opsat et langt, multifunktionelt køkkenbord med masser af skuffer og skabsplads, hvorfra man kan gå direkte ind i det lille køkken med opvaskemaskine. 
I husets bagerste del over soveværelse og bad, er der lavet hems med adgang fra stuen.

Badeværelset er også ganske rummeligt med to vinduer ud til baggården og et helt normalt træk/slip toilet, som er sluttet til en septitank. 
På badeværelset er også indbygget brusekabine med pænt flisearbejde. Alt vand er sluttet til en 110 liters varmtvandsbeholder, så man kan roligt tage sig et bad uden at løbe tør for varmt vand. Desuden er vandet nedgravet i frostfri dybde med egen brønd, så du kan selv åbne og lukke for vandet, som det passer.
Udover husets 55 kvadratmeter er også 4,5 kvadratmeter skur med arbejdsbord, skuffer og værktøjsophæng.
Omme bag huset er en super hyggelig baggård som er flisebelagt.

Adressen på haveforingen er Danshøjvej 4, 2500 Valby (have nr. 27 på Isfuglestien). Haveforeningen ligger på lejet grund, og har ligget hér i snart 100 år. Foreningen har en sund økonomi, og havelejen ligger på blot 6000 kr. årligt, hvoraf 2000 kr. af disse går til opsparing til evt. kloakering.

Prisen på kolonihaven er 1 750 000 kr. kontant.

Kunne du tænke dig denne skønne kolonihave i København, som er klar til at flytte ind i, så giv mig et ring på 41 29 30 50 eller send en mail til seblochmann@gmail.com og kom ud og se kolonihaven. Spørgsmål er også meget velkomne :-)

Mvh 

Sebastian
Valby
Danshøjvej 4, 2500 Valby