Salgspris: kr. 55.000
Boligareal: 35 m2 Grundareal: 260 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: HF Dalen
Haveafgift: kr. 2.400
Email: Mettejohansen93@hotmail.com
Telefonnummer: 28887668
Dejlig grøn perle sælges
Beliggende i Haveforeningen Dalen i Nørresundby, hvor der er kort gåafstand til handlemuligheder og hvor bussen holder lige udenfor haveforeningen. Haveforeningen er sund og meget social. Ligeledes er haveforeningen ikke pernitten, hvad angår havehold. Selve kolonihaven er beliggende i bunden af en dal, hvorfor der er dejligt læ, men samtidig meget solrigt. 

Kolonihaven består af et hovedhus med udestue samt et skur. Inde i hovedhuset findes køkken samt stue, hvori der er god opbevaringsplads samt sovesofa. Køkkenet er lyst og skabene bugner af alverdens service. Der findes ligeledes gaskomfur i køkkenet. 
Udestuen er lys og forlænger de lune sommeraftner med mange timer. Bliver det køligt, så findes der gasvarmer i udestuen :-)

Skuret er yderst velindrettet med massevis af haveredskaber, plæneklipper og diverse værktøj. Ligeledes findes her kølekælder, så der kan serveres kolde øl og vand hele sommeren. I skuret findes også separat toilet, hvor der er lagt klinker samt installeret både håndvask og rigtigt toilet (træk-og-slip). 

Selve haven er meget nem og overskuelig. Mantraet har hele tiden været, at den skulle være nem at holde, men samtidig hyggelig og pæn. Der findes både græsplæne til fx boldspil eller trampolin, staudebede, rosenbuske, bærbuske og plantekasser, som er klar til alverdens afgrøder. 
Haven har ligeledes vundet præmie to gange – blandt andet for veldyrket have :-)

Kolonihaven er løbende istandsat. Forrige år blev den istandsat indendørs, mens taget i år netop er blevet skiftet. 
Al løsøre og inventar medfølger naturligvis – så kan du nemt læne dig tilbage og nyde sommeren.

Haven er vurderet til 69.034 kr., men sælges for 55.000 kr. Ved hurtigt handel, kan der slås en smule af prisen. Der er bopælspligt i Aalborg Kommune. 

Ring/SMS på 28-88-76-68 eller skriv på mail Mettejohansen93@hotmail.com, hvis din interesse er blevet vakt :-)

Billeder af kolonihaven kan sendes.
Nørresundby
Dalen 114