Salgspris: Solgt!
Boligareal: 35 m2 Grundareal: 450 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Vasen Kolonihaveforening
Haveafgift: kr. 1.700

Denne kolonihave er desværre solgt.

Nu kan du købe en af de skønneste haver i kolonihaveforeningen Vasen


Vi sælger vores dejlige kolonihave i haveforeningen Vasen i Randers - på rolig vej med de skønneste naboer og ca. 100 meter til sti systemerne langs Gudenåen. 

Selve Haven er på ca. 450 kvm. og anlagt med de dejligste terrasser - 1 overdækket og 2 placeret efter morgen og aftensolen. Der er anlagt sti systemer i haven, der smukt forbinder det hele.
På grunden er der endvidere frugtræer og et lille drivhus, samt højbede til grønsager - Ja og så lige et hav af stauder og prydtræer, og den traditionelle flagstang (man flager jo når man er i haven).

Huset er i den klassiske kolonihave stil, sortmalet med hvide thermo vinduer. Huset har som et af de eneste i haveforeningen tegltag. Huset fremstår både indvendigt og udvendigt yderst vedligeholdt. Indvendigt med bla. nyere køkken med indbygnings ovn, køle/frys, varmt vandsbeholder, samt nyere paketgulve. Indretningen består af 2 rum, et stort rum med køkken/stue inddeling, samt et godt soveværelse. Der er mulighed for opredninger i det store rum.

Huset har været opvarmet hver vinter og fremstår uden duften af fugt.
Som en udvendig del af huset findes 3 rum, hvor det ene er indrettet som toilet med håndvask og nyere elektrisk camping toilet.
De 2 øvrige rum er indrettet som skure. Et bruges p.t. til opbevaring af have hynder - Det andet som et lille værksted og redskabsskur. 

Vi har en masse nyt løsøre alt fra 2017 som kan tilkøbes hvis det ønskes.

Så hvis I tænker på at få en fantastisk kolonihave, så skynd Jer og ringe på 30515123 og få en fremvisning - Har på fornemmelsen at haven er væk hurtigt, For da vi købte den var der mange interesserede.

Randers
Persillestræde 2