Salgspris: Solgt!
Boligareal: 20 m2 Grundareal: 374 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Skovhøjen
Haveafgift: kr. 1.534

Denne kolonihave er desværre solgt.

Dejligt kolonihavehus med nyinstallerede solceller til salg

Grunden er 374 kvadratmeter. Den har egen P-plads, et hus på 30 kvadratmeter, inklusive en overdækket terrasse samt et redskabshus på 4,5 kvadratmeter.

Huset består af et rum som varmes med gasradiator. Der er en gasovn/gaskonfur velegnet til madlavning, køkkenbord med skabe, en spiseplads samt en seng (120 cm bred).
Der er i 2017 installeret solceller på taget. Anlægget er beregnet til at du kan bo i huset hele sommerhalvåret og levererer ca. 300-350 W i døgnet. Der er et ”køleskab” i huset (el-dreven køleboks) på 25 liter.
Der er ikke indlagt vand, men vandhanen findes tæt på huset. Foreningens fælles toilet er ikke langt fra haven, men ellers er der campingtoilet i redskabshuset. Der er kommet nyt tag på i 2013 og nye klare tagplader på den overdækkede terrasse i 2014.

Haven er anlagt med blomstrende buske og stauder, der blomstrer fra det tidlige forår, til frosten kommer. Desuden er der frugtbuske (ribs og solbær), et æbletræ samt jordbær og skovjordbær.

Kolonihaven ligger i et naturskønt område i haveforeningen skovhøjen. Tæt på skoven og få km fra Næstved station (2,5 km) og Næstved Storcenter (2,6 km). For mere information om kolonihaveforeningen se hjemmesiden: http://www.skovhojen4700.dk/

Havelejen er 1534 kr årligt. Der er ikke bopælspligt i Næstved Kommune. Huset sælges med indbo og rigelige haveredskaber, med hvad man skal bruge haven. 

Kontakt: Mio Hellstrand. Mobil: 61663659, eller mail: m_hellstrand(a)hotmail.com.


Næstved
Skovhøjen