Salgspris: Solgt!
Boligareal: 60 m2 Grundareal: 300 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 6.856

Denne kolonihave er desværre solgt.

Dejligt kolonihavehus sælges
Kolonihavehus på 60 kvm sælges. Der er også et 10 kvm udhus, stort 10 kvm drivhus samt udekøkken og træterrasse. 
Kolonihavehuset er de sidste 3 år blevet totalrenoveret af den forrige ejer udvendigt med 200 mm isolering i væggene, 150-300 mm isolering på loftet, termoruder. Alt udvendig beklædning er nyt. Desuden er 15 kvm er blevet tilbygget i 2015.
Huset indeholder en lille entre, stort køkken alrum (cirka 25 kvm) med 4 år gammelt ovn, 2 år gammel opvaskemaskine. Badeværelset har toilet, brusekabine samt 2 år gammel vask+skab. Stue på 10 kvm samt nybygget (2015) soveværelse på 10 kvm. Derudover et lille ekstra værelse på cirka 6 kvm. Ydermere et isoleret skur (5 kvm), som indeholder vaskemaskine og græsslåmaskine.
Der er installeret en yderst effektiv Panasonic varmepumpe i efteråret 2015. Opvarmningsudgifterne helårs har været på 6000 kr, hvor huset har været opvarmet til 21 grader hele vinteren. (Varmepumpen kan sættes til 8 grader for at holde huset frostfrit), og varmeudgifterne vil så være minimale.
Huset ligger i en haveforening i Bagsværd, hvor der er et dejligt sammenhold. Jeg bliver selv boende i foreningen, men har fået mulighed for at købe et mindre hus et stenkast derfra. 
Til huset er der en reserveret parkeringsplads på fællesarealet lige ude for grunden.
Grunden er på 300 kvm og hyggelig. Her er både bede og græsplæne og to terrasser, så der er mulighed for sol hele dagen. Kolonihaven ligger op ad motorring 3's høje støjmur. Man vender sig hurtigt til lyden fra motorvejen, og lægger derefter ikke rigtig mærke til den. Støjmuren kaster meget af lyden henover grunden, så lyden her er betydeligt lavere end andre kolonihaver ved motorveje.
Der er ikke kloakeret, men der er fedtbrønd, septiktank og faskiner.
OBS: Der mangler endelig vurdering, så pris er cirka. Kolonihave skal på intern liste i foreningen i et par uger, men du kan skrive dit navn og nummer, så kontakter jeg dig, hvis den ikke bliver solgt. Jeg er interesseret i en hurtig handel pga. nyt køb selv.
Bagsværd
Klausdalsbrovej 241